Onderzoek naar moslim- en christenmigranten in Nederland

Jennifer Vos van de de Radboud Universiteit in Nijmegen is op zoek naar Surinaamse en Indonesische moslims en christenen in Den Haag. Meer informatie over haar onderzoek leest u hieronder. Mocht u interesse hebben, dan is zij te bereiken via onderstaand e-mailadres.

Hallo, mijn naam is Jennifer Vos en ik ben onderzoeker aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik werk aan een promotie-onderzoek naar moslim- en christenmigranten in Nederland. Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar Surinaamse en Indonesische moslims en christenen in Den Haag. De groep Javaanse Surinamers is natuurlijk extra interessant omdat Javaanse-Surinamers zowel Javaanse als Surinaamse roots hebben. Ik ben op zoek naar (Javaans-)Surinaamse christenen en moslims die iets willen vertellen over hoe het is om in Nederland als (Javaans-Surinaamse) moslim/christen te leven.

Als het u wat lijkt, zou ik u dan een keer mogen interviewen?
U kunt contact met mij opnemen via het e-mailadres:j.vos@nim.ru.nl